Äntligen vår :D

Efter vad som har tyckts vara den längsta och kallaste vintern på länge verkar det nu som att våren äntligen är här! Visst, det kan komma ett bakslag så man vet ju aldrig om det håller i sig, men ååå vad jag njuter av solen, värmen, fågelkvittret… Man kan lugnt säga att jag har drabbats av vårkänslor – jag är på gott humör och känner mig lite (mycket) extra förälskad i M. I torsdags var han på skolgården för att göra lite markarbeten, och när jag såg honom där ”tillbaka på brottsplatsen” klädd i sina arbetskläder och med keps och hörselskydd insåg jag två saker: 1) Jag tittade hur mycket som helst på honom under byggtiden… och 2) Jag är riktigt fjortisförälskad i karln fortfarande! Han är helt fantastisk, och jag blir alldeles varm bara jag ser honom :)

Idag har vi varit ute i solskenet nästan hela dagen, både barnen och vi vuxna. Barnens cyklar behövde ses över (något vi lovat länge) så vi plockade fram hela samlingen ute på gräsmattan. Stödhjul monterades, däck pumpades, hjälmar letades upp… Sedan tog vi en liten promenad i skogen så att barnen kunde cykla på grusvägen. Det var helt underbart att se dem svischa förbi som fartdårar… Vi plockade även fram barnens lilla fyrhjuling, som jag vann för några år sedan på Maxi (det var någon tävling som OLW anordnade), och sedan körde de minsta barnen omkring här på gräsmattan i full fart.

Imorgon tänkte jag njuta av solen igen, i alla fall en stund (jag försöker ignorera att vi har ett hem i kaos och i behov av inre tjänstgöring). M kan ju ge sig ut med hojen, lyckos honom! Hoppas det blir fint väder nästa helg när vi inte har barnen, så jag kan få åka med… Men tills dess gläder jag mig åt barnens framfart här hemma :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu